VIDEO | Zeci de blindate, distruse de ucraineni. Trupele rusești – zdrobite sâmbătă lângă Izium

Sâmbătă, 30 aprilie, Garda Națională a Ucrainei a publicat pe profilul său de Facebook un videoclip în care trupele ucrainene distrugeau echipamente grele de luptă aparținând rușilor, scrie onet.pl.

În urma atacului efectuat cu succes, nu numai echipamentele menționate mai sus au fost distruse, ci și un număr mare, deocamdată nedeterminat de soldați ruși a fost eliminat.

*Forțele armate ale Ucrainei de lângă Izium au eliminat peste 30 de unități grele rusești

Potrivit rapoartelor Gărzii Naționale a Ucrainei, echipamentul rusesc, a cărui distrugere poate fi văzută în videoclip, a fost descoperit de forțele GNU lângă Izium în timpul operațiunilor conduse de trupele de recunoaștere. Informațiile despre unitățile inamice au fost imediat raportate Forțelor Armate ale Ucrainei, care au efectuat un atac eficient.

Pe lângă tancurile și vehiculele blindate menționate, în acțiune au mai fost distruse și postul de comandă al inamicului, punctul de control și baza în care erau staționați militarii.

Înfruntarea victorioasă a ucrainenilor de la Izium este foarte importantă pentru ei din punct de vedere strategic, pentru că astfel rușii voiau să-și transfere trupele în Donbas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here