VIDEO | Nikolai și ferma cyberpunk. Clipul care face furori în Rusia. „Este o minciună că suntem o țară înapoiată tehnologic”

Un clip care satirizează viitorul tehnologic al Rusiei face furori printre internauții ruși, devenind în ultimele zile un hit al rețelelor de socializare.

Regizat de Serghei Vasiliev, clipul surprinde o fermă cyberpunk din regiunea Reazan, într-un viitor distopic apropiat în care dominația corporațiilor high tech s-a infiltrat până și în zonele rurale sărace ale Rusiei.

„Este o miciună că suntem o țară înapoiată tehnologic”, spune în prima scenă a clipului proprietarul fermei, Nikolai, în timp ce își prezintă roboții fermieri proiectați de fictiva corporație Izhevsk Dynamics Corp.

O dronă trage de pripon o vacă însemnată cu un cod QR, o camionetă veche UAZ a fost transformată într-o mașină zburătoare. Sunt doar câțiva hibrizi care pot fi întâlniți în „cooperativa” lui Nikolai.

Clipul a adunat până acum peste 3 milioane de vizualizări, iar mulți dintre utilizatorii YouTube au cerut ca scheciul să devină un lungmetraj.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here