Viorica Dăncilă tot crede că va ieși președinte: Am încredere în colegii din teritoriu

Foto: Facebook/ Viorica Dăncilă

Eliberată de „povara” funcției de premier, Viorica Dăncilă nu renunță la visul de a deveni președinte. Șefa PSD este convinsă că va câștiga votul de luna aceasta și că asta va întări și partidul.

„Voi câștiga alegerile prezidențiale și partidul va ieși întărit din această luptă. Am încredere în colegii mei din teritoriu, am încredere în implicarea PSD, colegii și colegele au văzut că nu este o glumă și că acum, de fapt, arătăm puterea pe care o are acest partid și este și o repetiție pentru alegerile locale de anul viitor” a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Șefa PSD nu crede în sondaje, deoarece susține că lupta nu este între partide ci între două modele diferite de președinte – un președinte care să unească, adică ea, și un președinte care provoacă disensiuni, adică Klaus Iohannis. Viorica Dăncilă a susținut și că mandatul de premier o vor ajuta în cursa pentru Cotroceni.

„Nu a fost un guvern perfect, dar cred că a fost o guvernare foarte eficientă. Pot să mă uit în ochii românilor, pentru că nu am luat niciodată o decizie împotriva lor. 78% din programul de guvernare l-am dus la îndeplinire.” a mai spus fostul prim-ministru.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here