Vladimir Putin, înfrângere răsunătoare pe Youtube

Un cântec rap pro-Putin, interpretat de Timati şi Guf, a stabilit recordul în Rusia pentru cele mai multe dislike-uri primite pe YouTube, a transmis news.ro citat de G4Media.ro

Peste 1,4 milioane de utilizatori dintre cei 3,1 milioane care au vizionat clipul „Moscow” pe platforma online au apăsat butonul „dislike” în trei zile de la lansare. Din cauza acestui fapt, cântecul a fost scos de pe Youtube de autori pe 10 septembrie.

Melodia laudă oraşul Moscova şi regimul de la Kremlin, batjocoreşte protestele anti-guvernamentale şi subliniază absenţa paradelor gay.

Videoclipul a fost lansat pe 7 septembrie, de Ziua Moscovei, cu o zi înainte de alegerile generale din Rusia.

Cei doi rapperi au fost acuzaţi în social media că au fost plătiţi de Guvern să înregistreze cântecul, afirmaţie negată de ambii.

Timati, susţinător al preşedintelui Vladimir Putin, a scris pe Instagram că nu vrut să jignească pe nimeni şi că videoclipul se șterge pentru a nu prelungi „acest val de negativitate”. Cântărețul a publicat în diverse rânduri fotografii în care apare alături de liderul rus. Iar în 2015 a lansat o piesă care conţine versul „preşedintele Putin este cel mai bun prieten al meu”.

Vladimir Putin, care a celebrat de curând 20 de ani de când se află în fruntea Rusiei, ca președinte sau premier, și-a pierdut mult din popularitatea în rândul rușilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here