Vrancea lui Oprișan | Teren de casă dacă votezi Viorica Dăncilă

sursa: realitateadevrancea.net

Primarul comunei vrâncene Slobozia Bradului, Iulian Dumitru (PSD) le promite live, pe Facebook, sătenilor, locuri de casă în schimbul votului pentru PSD. Într-o postare live de pe contul său, edilul spune, după minutul 4, că oamenii trebuie să iasă duminică la vot, să voteze PSD, le arată terenul unde vor avea loc de casă, iar unuia dintre săteni îi promite că va avea și el dacă aduce 25 de oameni la vot, duminică, a scris jurnalistul vrâncean Sebastian Oancea pentru Realitatea de Vrancea.

Acestea sunt locuri de casă pentru comunitatea noastră romă din Slobozia Bradului. Bineînțeles, e și pentru cei care solicită, nu facem discriminare, da?

Duminică la votare, vă rog. Cei care susțineți primarul, votați PSD. Din respect pentru mine, ieșiți la vot și votați PSD. Slobozia Bradului votează cu inima. Vă rog din suflet, votați PSD și susține Viorica.

Da, Vierule, la votare duminică cu toți ai tăi. 25 de oameni să iasă la vot, te rog frumos. Uite, unul din locurile astea va fi al tău, pentru că ai familie și trebuie neapărat.”

Contactat de reporteri, primarul a recunoscut că a promis locuri de casă în schimbul votului pentru PSD dar spune că „a fost o scăpare regretabilă”, a transmis realitateadevrancea.net.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here