3.792 de bile extinctoare pentru cele 19 spitale din București, achiziționate de PMB

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan anunţă, miercuri cumpărarea de bile extinctoare pentru cele 19 spitale din subordinea instituţiei, considerând că acestea sunt o foarte bună soluţie pentru a prevenii incendiile. Bilele se autoactivează în contact cu flacăra deschisă şi sting focul, iar primarul a distribuit un clip video pentru a demonstra cum acţionează acestea, informează News.ro.

Pentru a preveni incendiile în cele 19 spitale bucureştene administrate de Primăria Capitalei, am hotărât să folosim bile extinctoare. ASSMB a cumpărat 3.792 de bile extinctoare, care se autoactivează în contact cu flacăra deschisă şi sting focul. Am semnat recepţia pentru aceste produse, care au o garanţie de 5 ani, iar ele au fost deja distribuite şi montate”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul a distribuit şi un clip video pentru a demonstra cum funcţionează dispozitivele.

Primarul general explică faptul că bilele extinctoare sunt automate şi autonome, nu conţin substanţe periculoase pentru sănătate sau pentru mediu, nu afectează aparatura medicală, nu depind de surse de alimentare cu energie şi nu au nevoie de senzori speciali, având o suprafaţă de acţiune de circa 4 metri pătraţi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here