Actorul Bogdan Stanoevici, internat în stare gravă la ATI. Este intubat

Bogdan Stanoevici participa la dezvelirea statuii printului Rainier al III-lea de Monaco, in Parcul Circului din Bucuresti, miercuri, 4 octombrie 2017. Inquam Photos / Octav Ganea

Actorul Bogdan Stanoevici se află intubat la secția ATI a Spitalului Sfântul Pantelimon din București. Fostul candidat la prezidențiale este intubat de miercuri, 16 decembrie, informează Gândul

”Bogdan Stanoevici se află la ATI, intubat, la Spitalul Sfântul Pantelimon. Ieri a fost intubat, se simțea rău de mai bine de două săptămâni și acum, se află în stare destul de gravă, dar medicii fac tot ceea ce le sta în putință pentru a-l vindeca”, au declarat surse gandul.ro, în exclusivitate.

În 2020, Bogdan Stanoevici, adept al teoriilor conspiraționiste, s-a remarcat prin intermediul protestelor anti-mască.

Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a declarat Stanoevici, potrivit Agerpres.

Bogdan Stanoevici a fost director al Circului Metropolitan. În 2019 a candidat la prezidențiale, iar în 2020 la Primăria Capitalei și la parlamentare, din partea Partidului Ecologist Român (PER), acaparat de Codrin Ștefănescu, deputatul „Mitralieră” și Șerban Nicolae, apropiații lui Liviu Dragnea, indezirabili în „noul PSD”.

1 COMENTARIU

  1. Pai el nu poarta masca de protectie, atunci sa poarte un tub in plamani! Doamne, cati idioti in tara asta, si ne mai miram cum dracu de-au intrat in parlament scarbele mahalagioaice de la aur, maine-poimaine auzim de sosoaca la ATI, si la cat e de grasa, n-o vad bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here