Administraţia Militară Regională: Forţe ruse bombardează cu obuze şi rachete districte de la periferia de vest şi de est a Kievului

Foto: Twitter

Periferia din vestul şi estul capitalei ucrainene a fost vizată de tiruri de obuze sâmbătă, anunţă Administraţia Militară a Regiunii Kiev, iar forţe ruse înantează în unele districte, relatează News.ro, care citează CNN.

Localităţile Маkariv, Bucea şi Irpin, situate în vestul Kievului, au fost vizate în atacuri cu obuze, anunţă comandantul Administraţiei Militare Regionale Kiev, Oleksandr Pavliuk.

Bilohorodka a fost vizată în atacuri cu rachete, anunţă el.

Forţe ruse se instalează la Bucea şi la Nemîşaieve, o altă localitate situată la periferia de vest a Kievuluui, mai anunţă Pavluk.

Un contra-atac ucrainean la nord şi vest de Kiev a părut să înregistreze unele progrese la începutul săptămânii, iar forţe ucrainene au cucerit Makarivul, situat la aproximativ 65 de kilometri vest de Kiev.

Atacuri cu obuze s-au auzit sâmbătă în centrul Kievului.

Cele mai importante pagube în regiunea Kiev, în urma unor bombardamente ruse, s-au înregistrat în districtele Bucea, Brovarî şi Vîşhorod.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here