Adolescentă de 17 ani, căutată după ce a fost răpită de lângă tatăl ei de către trei bărbați

Sursa: News.ro

O tânără de 17 ani, din Piteşti, este căutată la nivel naţional, după ce tatăl ei a reclamat că miercuri seară, în timp ce se afla pe o stradă din oraş, fata ar fi fost urcată, cu forţa, într-un autoturism, informează News.ro.

”În seara zilei de 6 mai a.c., în jurul orei 19.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti au fost sesizaţi de tatăl minorei despre faptul că, fiica sa, în timp ce se afla pe o stradă din Piteşti, a fost abordată de trei bărbaţi, care ar fi urcat-o, cu forţa, într-un autoturism, care ulterior ar fi plecat într-o direcţie necunoscută”, transmite Poliţia.

Adolescenta se numeşte Vîlcea Diana, are 17 ani şi următoarele semnalmente: 1,65 – 1,70 m. înălţime, constituţie atletică, ochi căprui, păr negru, despletit. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu o fustă neagră şi cu un tricou de culoare deschisă.Poliţiştii au demarat imediat căutările, fiind declanşat mecanismul naţional de alertă în cazul răpirii unui copil. De asemenea, a fost întocmit dosar penalpentru lipsire de libertate, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu avizul procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here