Adrian Năstase îi plânge de milă lui Liviu Dragnea și acuză PSD de „lipsă de solidaritate”

Inquam Photos / George Călin.

Cu o zi înainte de Crăciun, Adrian Năstase le reproșează liderilor PSD că dau dovadă de „lipsă de solidaritate și de interes umanitar” față de Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a făcut multe greșeli în calitate de președinte al PSD. Condamnarea lui pentru referendum și pentru cele două salariate care lucrau și la partid poartă însă, fără îndoială, amprenta unei execuții politice. Motivele, probabil, atât interne, cât și externe.

Rezultatul s-a realizat – scoaterea lui de pe scena politică.

Ceea ce nu înțeleg este însă tratamentul său în penitenciar – lipsirea de dreptul de a munci, lipsirea de posibilitatea unui consult medical pentru problemele de sănătate, lipsa de transparență în legătură cu infectarea sa cu covid-19 etc.

Și mai este un lucru pe care nu-l înțeleg – lipsa de solidaritate și de interes umanitar pentru el din partea foștilor săi colegi de partid”, a scris Năstase pe blogul lui.

Niciun deținut bolnav de Covid-19 internat la Penitenciarul-Spital Jilava nu prezintă alterări ale stării de sănătate care sa necesite intervenții medicale externe sistemului penitenciar, a transmis marți Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP). Precizările ANP au venit in contextul în care presa a scris că Dragnea ar urma să fie transferat la o altă unitate medicală din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here