Aglomeraţie în mai multe puncte de trecere a frontierei la ieşirea din ţară pentru şoferi / Cel mai lung timp de aşteptare este la Nădlac II

Mai multe puncte de trecere a frontierei sunt aglomerate luni, coloane de autoturisme formându-se la ieşirea din ţară, atât la graniţa cu Ungaria, cât şi la cea cu Bulgaria, transmite News.ro.

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, cel mai aglomerat este la Nădlac II, la ieşirea din România către Ungaria pe autostradă, unde autoturismele aşteaptă aproximativ o oră pentru formalităţile vamale. La acest punct de frontieră sunt deschise patru artere rutiere la ieşire şi patru artere rutiere la intrarea în ţară.

Aglomeraţie este şi la Nădlac I, unde se aşteaptă 40 de minute pentru ieşirea din ţară, dar şi la Cenad, Turnu, Urziceni şi Petea, unde timpul de aşteptare pentru autoturismele care vor să iasă spre Ungaria este de jumătate de oră.

Pe graniţa cu Bulgaria sunt aglomerate punctele de trecere a frontierei Giurgiu, Calafat, Negru Vodă şi Vama Veche, unde timpul de aşteptare este, în medie, de 30 de minute.

Spre Republica Moldova, autoturismele care ies din ţară prin vama Sculeni aşteaptă 40 de minute, iar prin punctul de trecere a frontierei Oancea. jumătate de oră.

Sorana Cîrstea, jucătoarea de tenis din România clasată cel mai bine / Ce loc ocupă Simona Halep

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here