Ambasada SUA confirmă că i-a fost vandalizată o mașină, la protestul AUR

Foto: Inquam Photos / George Calin

Ambasada SUA la Bucureşti confirmă că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului care a avut loc marţi, la Palatul Parlamentului. Ministrul de Interne Lucian Bode a afirmat că nicio maşină aparţinând corpului diplomatic nu a fost vandalizată, transmite News.ro.

”Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul care îi aparţine a fost avariat în timpul protestului de astăzi din Bucureşti”, a transmis reprezentanţa diplomatică la solicitarea News.ro.

Solicitată să precizeze dacă va depune plângere sau dacă va face alte demersuri în urma incidentului, Ambasada SUA a subliniat că la acest moment, nu sunt disponibile informaţii suplimentare.

Peste o mie de persoane au protestat marţi, la Palatul Parlamentului, faţă de introducerea obligativităţii certificatului digital pentru angajaţi, intrând în curtrea Palatului Parlamentului şi vandalizâns câteva maşini. De asemenea, au încercat să forţeze intrarea în clădire.

Senatorul PSD Titus Corlăţean a declarat, marţi, la Antena 3, că în urma protestului, ambasadorul Japoniei în România a fost în imposibilitatea de a ieşi din Senat şi a fost nevoie să i se asigure un coridor pentru a părăşi clădirea cu maşina. La acel moment, surse parlamentare declarau că a fost vandalizată şi maşina reprezentantului Ambasadei SUA la Bucureşti, venit la Senat pentru a se întâlni cu preşedintele Senatului, Florin Cîţu.

Protestul AUR a degenerat. Mașini oficiale, inclusiv de ambasadori, vandalizate. Reacții la vârf. Simion și Târziu bagatelizează

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here