Glumă neinspirată despre coronavirus făcută de un clujean implicat într-un accident: a spus că se grăbește pentru că tocmai a sosit din Italia. A fost chemat la Poliție, unde a fost solicitată și Ambulanța să-l consulte.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Pompaș, a declarat, marți, corespodentului Mediafax, că mașina condusă de un bărbat s-a ciocnit, în Cluj-Napoca, cu un autobuz.

Șoferul a mers la sediul companiei de transport pentru a încheia constatarea amiabilă, iar din discuțiile purtate aici a reieșit să se grăbește pentru că a venit cu o seară înainte din Italia.

Bărbatul a semnat actele și plecat, iar reprezentanții companiei au sesizat Poliția.

„A fost identificat și invitat la Poliție unde a recunoscut că a făcut o glumă. La fața locului a fost solicitat și un echipaj de Ambulanță care a efectuat un consult medical, fără a fi identificată vreo problemă de sănătate”, a spus Pompaș.

Potrivit acesteia, polițiștii au verificat și locul de muncă al bărbatului din comuna Florești, dar și la aeroport și la frontieră, constatându-se că a revenit din Italia în anul 2018.

Bărbatul a fost sancționat cu 1.000 lei pentru tulburarea ordinii publice și pentru că a stârnit indignarea cetățenilor în urma afirmațiilor făcute, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Polițiștii clujeni atrag atenția că astfel de atitudini vor fi sancționate în condițiile date de măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here