Ana Birchall: „Bucureștiul merită mai mult. Nu mai acceptăm dictatura nonvalorilor!”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, spune că a votat pentru „o administrație care să fie cu adevărat europeană”.

„A venit timpul sa scăpăm de toti cei care trag România în jos, ținând-o ancorată în trecut. Sa scăpăm de kitsch-uri, sa scăpăm de un model de administrație bazat pe rubedenii, de exemplu. Să promovăm meritocrația și să nu mai permitem ca locul competenţei să fie luat de combinatori şi găşti! Să avem o administrație în care munca cinstită, valoarea şi competenţa profesională să NU fie aruncate la coş!”, a scris Ana Birchall într-o postare pe Facebook.

„Avem un oraș atât de frumos care merită mult mai mult! Bucureştiul merită mult mai mult decât circul ieftin care se derulează în faţa noastră de mult prea mulţi ani. Există un timp pentru toate. Pentru noi, timpul răbdării s-a terminat. A sosit timpul acţiunii. A venit timpul ca toți cei care gândim la fel, indiferent de vârstă, de profesie, de locul în care viața ne-a împins sau am ales să trăim să ținem aproape și să demonstrăm că în România anului 2020 și mergând spre viitor NU mai acceptăm dictatura nonvalorilor! Este o zi cu adevărat frumoasă! Mergeți la vot!”, a subliniat Ana Birchall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here