Ana Birchall: Nu voi mai candida, dar voi rămâne tot atât de activă

ana birchall
Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, anunţă că nu va mai candida pentru un nou mandat de deputat, la alegerile legislative din decembrie, transmite Agerpres.

„Am decis să nu mai candidez pentru un nou mandat în Camera Deputaţilor. Asta nu înseamnă că voi părăsi viaţa publică şi politica. Din contră!”, a scris Birchall, vineri dimineaţa, pe pagina sa de Facebook.

Ea subliniază că această decizie a fost luată de ceva vreme şi nu a avut „nicio discuţie, directă sau indirectă, cu niciun lider de partid despre o eventuală candidatură”.

„Am intrat în Parlamentul României cu speranţa, dar şi determinarea de a fi în slujba românilor cinstiţi şi de bună credinţă care m-au învestit cu încredere. Îmi voi încheia cu fruntea sus perioada petrecută în Camera Deputaţilor, o perioadă în care, oricât de greu mi-a fost, am încercat, atât cât am putut eu şi cât a depins de mine, să îmi fac treaba cu profesionalism, cu bună credinţă şi seriozitate. (…) Vă asigur că A, continuând ce am început”, a mai scris Ana Birchall.

La alegerile precedente, Ana Birchall a câştigat un mandat de deputat din partea PSD. Din luna februarie a acestui an ea este deputat neafiliat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here