S-a deschis competiţia pentru bursele de studiu oferite de Şcoala Americană Internaţională

Sursa: www.aisb.ro

Școala Americană Internațională din București (AISB) demarează competiția pentru obținerea de burse totale de studiu pe data de 18 februarie 2021, când va avea loc online o seară de informare, de la ora 18:30, se arată într-un comunicat al AISB.

Potrivit sursei citate, în anul școlar 2021–2022 sunt disponibile un număr maxim de trei burse pentru elevi ce intră în clasa a IX-a.  Cei interesați pot completa un formular de înscriere până joi, 18 februarie, ora 10:00 sau pot contacta instituția prin email, la catalina@goaisb.ro.

Bursele sunt acordate pe criterii academice și financiare. Detalii legate de program se pot găși pe site-ul școlii. Comisia pentru acordarea burselor este formată din directorul general al școlii, directorul educațional al școlii secundare, directorii de admiteri și financiar, doi profesori și președintele comitetului de părinți.

Concursul se va desfășura în trei etape (eliminatorii):

  • Prima etapă – testare matematică, engleză, examen non-verbal
  • A două etapă – testare matematică, engleză și se vor depune dosare conform indicațiilor primite
  • A treia etapă – interviuri cu finaliștii – rezultatele examenelor și dosarele vor fi revizuite de toți membrii comisiei de acordare a burselor 

Decizia finală fi anunțată la finalul lunii mai.

Școala Americană Internațională din București (AISB) a fost înființată în 1962 și educă în prezent 960 de elevi din 65 de țări.  AISB este o instituție internațională de învățământ ce oferă programa de Bacalaureat Internațional la toate nivele de școlarizare. AISB este acreditată de Asociația Școlilor și Colegiilor din New England, Consiliul Școlilor Internaționale, este autorizată de Organizația de Bacalaureat Internațional și recunoscută de Ministerul Educației din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here