Ana Rinder, managerul Spitalului Județean Vaslui, internată în stare gravă cu simptome de COVID. Fiul ei făcea parte din grupul adus de ISU de la mare

Managerul Spitalului Judeţean Vaslui, Ana Rinder, a fost dusă la spital în stare gravă, posibil în urma infectării cu virusul Sars-Cov-2, informează Radio România Actualități.

Fiul acesteia face parte din grupul celor 30 de adolescenţi care au fost pe litoral, deşi printre ei era o fată confirmată cu COVID-19.

Când a aflat de această situaţie, Ana Rinder s-a dus personal să îşi ia copilul acasă, unde au stat împreună, în izolare, mai multe zile.

Cei 30 de tineri din Bârlad, județul Vaslui, au fost luați săptămâna trecută de ISU de la mare și duși la spital cu microbuzele, după ce mai mulți dintre ei s-au îmbolnăvit.

Potrivit unor surse citate de corespondenta RRA, Alina Darie, şefa Spitalului Judeţean Vaslui s-a simţit relativ bine până ieri, când şi-a pierdut simţul gustului. În ultimele ore, starea ei de sănătate s-a agravat, iar o ambulanţă a dus-o astăzi la unitatea medicală.

Din cauza stării foarte grave, medicii epidemiologi şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au decis transferarea Anei Rinder la Institutul Matei Balş din Capitală.

Alte 1.215 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore. Potrivit bilanțului publicat marți de autorități, în județul Vaslui a fost înregistrată o creștere uriașă a cazurilor noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here