Andrei Muraru, ambasadorul României în SUA, invitat la sesiunea de deschidere a Camerei Reprezentanților a Statului Arizona, în care românul Ben Toma va fi învestit președinte

Sursa: Facebook
Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a fost invitat să participe, luni, 9 ianuarie 2023, la sesiunea de deschidere a Camerei Reprezentanților a Statului Arizona, în cadrul căreia președintele (speaker-ul) ales al acestui for legislativ, Ben Toma, va fi învestit în funcție, potrivit unui comunicat remis de Ambasada României în Statele Unite ale Americii.
„Ben Toma este de origine română, el plecând din Cluj în Statele Unite, cu familia, în 1987, când avea aproape 8 ani. În urma alegerilor americane de la mijloc de mandat care au avut loc anul trecut, Ben Toma, a devenit românul cu cea mai înaltă funcție politică din SUA, după ce a fost ales de către grupul parlamentar al Partidului Republican ca președinte al Camerei Reprezentanților din Statul Arizona. În legislatura trecută, Ben Toma deținuse funcția de lider al majorității republicane din Camera Reprezentanților Arizona”, se precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here