Aparat de zbor prăbuşit într-o zonă împădurită din județul Bacău

Sursa: Pexels

Un aparat de zbor s-a prăbuşit, luni, în judeţul Bacău, autorităţile intervenind în zonă. Ministerul Apărării precizează că nu este vorba despre o aeronavă militară. Potrivit IPJ Bacău, mesajul de alertă a fost primit de Romatsa, informează News.ro

Pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţă un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni”, a transmis ISU Bacău.

Sursa citată a precizat că spre locul indicat se deplasează o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare şi o maşină SMURD.

„În urmă cu circa 30 minute, pompierii băcăuani au fost anunţaţi de Romatsa cu privire la faptul că s-a primit un mesaj de alertă de pe costumul unui pilot de avion ultrauşor, într-o zonă împădurită de la limita comunelor Buhoci şi Ungureni”, a precizat IPJ Bacău.

În acest moment, poliţiştii efectuează căutări, împreună cu echipajele de pompieri.

Intervenţia este în dinamică.

Informaţiile iniţiale arătau că este vorba despre un MIG, dar Ministerul Apărării a menţionat că nu este implicată nicio aeronavă militară în eveniment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here