Apelul Ministerului Educației către profesori pentru a continua lecțiile de la distanță

Ministerul Educaţiei şi Cercetării face un apel către profesorii să contribuie cu resurse educaţionale deschise, care pot fi încărcate într-un spaţiu virtual de stocare, iar de acolo pot fi accesate de toţi elevii din România, transmite News.ro.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a transmis, miercuri, că face un apel la cadrele didactice să contribuie cu resurse educaţionale deschise, potrivite acestei perioade din anul şcolar.

“Inspectoratele şcolare judeţene şi Casele Corpului Didactic, susţinute prin infrastructura proiectului Curriculum relevant, educaţie deschisă pentru toţi, au posibilitatea de a încărca în cloud (spaţiu virtual de stocare) resurse educaţionale deschise care pot fi accesate de către toţi elevii şi profesorii din România. În vederea continuării procesului didactic, facem un apel la cadrele didactice să contribuie la creşterea numărului de resurse care vor fi accesibile pe red.educred.ro”, a transmis Ministerul Educaţiei.

Sursa citată a precizat că acestea pot fi încărcate direct de către profesorii care au conturi pe platformă (de tipul @educred.ro) sau cu ajutorul experţilor de e-learning angajaţi în cadrul proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here