Au început lucrările de deszăpezire pe Transalpina

Sursa: Facebook

Drumarii intervin pe Transalpina pentru a deszăpezi porţiunea dintre Rânca şi Obârşia Lotrului, au anunţat, miercuri, reprezentanţii DRDP Craiova. Deocamdată nu se poate estima când va fi redeschisă circulaţia, temperaturile pe timpul nopţii fiind scăzute, informează News.ro.

“Continuăm pe DN 67C lucrările de îndepărtare a zăpezii de pe partea carosabilă şi pregătim deschiderea drumului. Lucrăm cu două autofreze de mare capacitate. Una lucrează pe sectorul dinspre Obârşia Lotrului, una dinspre Rânca, două încărcătoare frontale de mare capacitate şi un utilaj cu răspânditor de material antiderapant care acţionează cu sare pentru a topi gheaţa care se formează pe timpul nopţii”, au declarat, miercuri, reprezentanţii DRDP Craiova.

Ei au avut un mesaj şi pentru conducătorii auto.

“Rugăm participanţii la trafic să nu încerce să intre pe acest sector de drum pentru că pe timpul nopţii se formează gheaţă pe partea carosabilă şi riscurile de evenimente rutiere nedorite sunt foarte, foarte mari”, a mai transmis sursa citată.

Deocamdată, nu se poate estima cât vor dura operaţiunile şi când va putea fi redeschisă circulaţia pe sectorul de drum închis.

MAE: Un român se numără printre victimele exploziei de la hidrocentrala Enel din Italia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here