„Axinte”, de la Vacanţa Mare, audiat la DNA, într-un dosar de șantaj

„Axinte”, de la Vacanța Mare, pe numele său real Florin Petrescu, a fost, miercuri, la DNA, unde s-au reluat investigațiile într-un dosar mai vechi, deschis pentru șantaj, și în care actorul are calitatea de suspect, relatează Mediafax.


Florin Petrescu, cunoscut drept „Axinte”, de la trupa de comedie „Vacanța Mare” are calitatea de suspect într-un dosar de la DNA, deoarece el ar fi intervenit pentru Florin Secureanu, fost director al Spitalului Malaxa, din Capitală, într-o campanie în televiziunea lui Dan Diaconescu.
„Se fac cercetări că am vrut să ajut pe cineva. A zis: <Eşti prieten cu Dan Diaconescu, zi-i să nu mai spună de spitalul nostru>. Şi m-am dus la Dan şi i-am zis să nu mai facă şi el atâtea probleme, că Secureanu (Florin Secureanu, fostul director al Spitalului Malaxa, n.r.)… (Dan Diaconescu ar fi spus – n.r.) <Domne, dacă vrea să ne ajute, să sponsorizeze OTV-ul>. Şi eu i-am pus în legătură”, a spus actorul la sediul DNA.
Potrivit avocatului actorului, dosarul a fost deschis în urma cu 8 ani de zile.
„Deocamdată este suspect, sunt indicii pentru care domnul Petrescu ar fi făcut un gest pentru domnul Secureanu”, a spus avocatul actorului.
Florin Petrescu este acuzat de complicitate la șantaj în acest dosar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here