Barna: Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor. Nuu mai merge cu şpaga pentru autorizaţii

Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Dan Barna a precizat că vede pe lista de semnături la referendumul pentru demiterea primarului Sectorului 1 nume ale unor persoane care nici măcar nu locuiesc în sector, cum ar fi Gabriela Firea, transmite News.ro.

„De când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile”, a adăugat vicepremierul.

„Tot văd în ultima perioadă postări despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu stă în Bucureşti, dar este prima pe lista de semnături. Victor Ponta s-a grăbit şi el să susţină deşi stă în alt sector. Din păcate, PSD nu strânge semnături pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetăţenilor. PSD strânge semnături pentru că vrea înapoi la butoane şi la bani”, a scris Dan Barna, miercuri pe Facebook.
Accesta a adăugat că edilul Clotilde Armand duce o luptă grea cu PSD care vrea înapoi la butoane, însă ea are tot sprijinul USR PLUS.
„De când a ajuns la primărie, Clotilde Armand a închis robinetul de bani şi diamante pentru firmele de casă şi televiziunile pesediştilor, nu mai merge cu şpaga pentru a obţine autorizaţii de construcţie în zone protejate, nu se mai defrişează pădurea Băneasa şi parcul Herăstrău pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demişi şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1 şi Direcţiei de Investiţii din Primărie care în loc să apere interesele publice făceau afaceri profitabile. Clotilde Armand duce o luptă grea cu pesediştii care vor înapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o luptă de durată şi de aceea fac un apel la răbdare în rândul cetăţenilor care locuiesc în Sectorul 1. Aveţi încredere în Clotilde! Face curăţenie! Această curăţenie îi sperie tare pe unii”, a completat liderul USR PLUS.
Liderul PSD, Marcel Ciolacu, declară că a trimis o propunere către liderii tuturor formaţiunilor politice care au participat la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei, pentru ca aceştia să acţioneze în comun din punct de vedere juridic şi pentru strângerea de semnături în vederea demiterii primarului Clotilde Armand. El a anunţat intenţia PSD de a depune plângere penală pe numele prefectului Capitalei, „să vedem cu ce drept prelungeşte stările de alertă şi cu drept a dat această stare de alertă provocată de primarul în funcţie”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here