Baronul PSD, Ionel Arsene, acuzat de Ana Birchall că a sunat-o să o amenințe

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, îl acuză pe președintele Consiliului Județean Piatra Neam, Ionel Arsene, un apropiat al lui Liviu Dragnea, că a amenințat-o.

„Surprize, surprize! Cine mă sună să mă amenințe și să mă intimideze la nici jumătate de oră de la postarea mea cu privire la investigarea tuturor achizițiilor din această perioadă? Chiar nu credeam că postările mele au ecouri până în Cetatea Neamțului… 
Pentru că a refuzat să își ceară scuze pentru acest comportament nedemn de un președinte de Consiliu Județean, i-am comunicat domnului Arsene că voi face publică „intervenția” dumisale, să vadă toată lumea ce metode practică anumiți politicieni cu interese în domeniul achizițiilor”, a scris, luni, Ana Birchall.

Postarea anterioară la care face trimitere Ana Birchall: „ Dacă se dorește seriozitate și nu doar un joc ieftin de imagine și de lupta politică în stil dambovitean solicit și susțîn că in această comisie să se analizeze TOATE contractele de achiziții din această perioadă, dar TOATE, inclusiv cele pentru care Dr. Cercel și Arafat cereau impunitate că nu degeaba era atâta zvârcoleală pentru adoptarea faimosului OUG pe achiziții prin care se înlătura răspunderea penală! Este corect că toate persoanele care au abuzat de perioada stării de urgență și au făcut achiziții „urgențe” încălcând legea, indiferent cine e, de unde este și cum îl cheamă să răspundă legal!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here