Bătaie cu împuşcături, în trafic, în apropierea celui mai mare parc din Ploieşti

Poliţiştii din Prahova au deschis un dosar penal pentru comiterea mai multor infracţiuni în urma unei bătăi în trafic, în apropierea Parcului Municipal Vest. Două persoane au fost rănite, iar un bărbat a fost reţinut după o altercaţie care a degenerat şi în care un bărbat a folosit un pistol cu bile, transmite News.ro.

Conform datelor furnizate luni de Poliţia Judeţeană Prahova, incidentul a avut loc în prima zi de Paşti, în jurul orei 21:00, în zona Parcului Municipal Vest, cel mai mare parc din Ploieşti., iar totul a pornit de la o neînţelegere între doi şoferi. „La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că în urma unui conflict spontan generat în trafic, doi bărbaţi ar fi fost loviţi în zona capului cu pumnii, fiind folosit şi un obiect contondent.  Ulterior, unul dintre agresori ar fi tras asupra lor cu un pistol tip airsoft cu bile de plastic, nesupus autorizării, provocându-le leziuni în zona spatelui şi membrelor superioare. Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală pentru a acordarea de îngrijiri de specialitate”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova. 

Poliţiştii au deschis dosar penal, pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.Agresorii au fost duşi la sediul poliţiei unde, luni după amiază, se administrează probatoriu în cauza.Unul dintre suspecţii în cazul agresiunii a fost deja reţinut pentru 24 de ore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here