Acasă Actualitate Bătaie între elevi, la o şcoală din Tecuci – VIDEO

Bătaie între elevi, la o şcoală din Tecuci – VIDEO

Poliţiştii din Galaţi au întocmit un dosar penal în urma apariţiei pe reţelele sociale a unui filmuleţ în care doi elevi de la o şcoală din Tecuci apar lovindu-se extrem de grav, cu lovituri puternice, totul întâmplându-se sub privirile celorlalţi, colegii, unii dintre ei amuzându-se chiar. De asemenea, o anchetă a fost demarată şi la nivelul şcolii, transmite News.ro.

Incidentul s-a petrecut înaintea vacanţei de vară, la Colegiul Naţional de Agricultură şi Economie din Tecuci, în timpul unei pauze.  Filmarea a devenit acum virală şi a atras atenţia autorităţilor.

Din filmuleţ  reiese că scandalul ar fi izbucnit iniţial între două fete, după care o fată apare bătându-se extrem de puternic cu un băiat. Cei doi se lovesc în mod repetat,  fata primind lovituri cu cotul în spate, în timp ce băiatul este lovit de aceasta cu picioarele. Unii dintre colegii celor doi încearcă să-I despartă, în timp ce alţii asistă amuzaţi la incident şi filmează.

În urma apariţiei acestor imagini, miercuri, IPJ Galaţi a transmis că a demarat o anchetă şi a deschis un dosar penal.

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unei filmări în care doi adolescenţi se lovesc, intr-o sală de clasă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, cercetările urmând să stabilească identitatea persoanelor care apar în imagini şi împrejurările în care s-a produs incidentul.”.

De asemenea, conducerea şcolii  a demarat o anchetă în acest caz pentru a-I identifica pe cei implicaţi în agresiune şi a dispune măsuri în consecinţă.

Politico: UE începe să lucreze la un proiect rival, cu care să concureze China

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here