Bittman: “Esca și-a înscenat boala. Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi“

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman, a făcut noi declaraţii surprinzătoare legate de COVID-19. Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, Bittman a spus că nu crede că vedeta PRO TV Andreea Esca a fost infectată cu SARS-COV-2, perpetuând astfel conspiraţiile care circulă de luni bune, conform cărora artiştii şi influencerii ar fi plătiţi ca să afirme că s-au îmbolnăvit.  

S-au căutat atâtea şi atâtea exemple, au vrut să găsească şi în lumea sportului, au vrut să găsească şi în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar şi în lumea asta, a noastră, a artiştilor, a cântăreţilor… Dacă cred că Andreea Esca şi-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat. Am văzut oameni care au trecut prin chestia asta, nu aşa se trece şi nu aşa se revine la ştiri, veselă şi ferice! Eu cred că acolo e un trust care ne sperie zi de zi. Eu nu vreau să mă lupt acum cu PRO TV-ul… Dar în fiecare zi ne toarnă cu picătura dezastre peste dezastre şi motive să fim cuminţi şi să tăcem”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu, potrivit Click!

Referindu-se la acuzațiile care i s-au adus, că ar fi cântat la concerte pesediste, Bittman a replicat: „Sunt mai liberal decât cei care azi ne arată degetul arătător şi ne spun ce trebuie să facem. Trebuie să fac precizarea că reprezint oarecum categoria artiştilor liber-profesionişti, nu pe aceia care sunt angajaţi în teatre, operă.  Eu nu am fost niciodată angajat la stat”. ”Un domn Bădică a început să-mi numere cântările şi nu voia că din ele multe erau cu PNL. Le-a împărţit pe vreo zece ani şi vedeai că erau vreo două-trei, dacă erau. Nu am vrut să intru în detalii juridice. Bădică, dacă se uita, indiferent câte erau ele, nu se putea trăi din acele cântări electorale”, a adăugat solistul.

Bittman a criticat din nou autorităţile pentru măsurile anti-COVID-19. 

Virusul nu cred că se poate vindeca cu panică. Aş veni cu un alt mesaj, nu cu mesajele desuete plătite de guvern: ca să ce? Ca să purtăm mască? Închid pieţele? Eu mă mir că opoziţia asta slabă a reuşit cât de cât să mai blocheze ceva, adică închiderea pieţelor”, a spus Bittman în live-ul realizat de Mădălin Ionescu. Cu lingura cu care îţi iei măsline de la supermarket, poţi să te infectezi mai uşor decât în piaţă”, a mai spus Dan Bittman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here