Bittman spune că nu e convins că Gabi Luncă, Catanga și Nelu Ploieșteanu au murit de COVID

Dan Bittman pune sub semnul întrebării cauza morții celor trei mari lăutari: Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă.

Mă plâng de măsuri absurde, mă plâng de oameni optuzi, mă plâng de faptul că cineva încearcă împotriva evidenței să ia niște măsuri absolut lipsite de logică și de sens. De asta mă plâng, și de guvernanți care sunt orbi din partea problemelor țării, și măsuri luate anapoda, de asta mă plâng.

Nu am spus niciodată să nu respectăm legea. Eu am fost unul dintre puținii care a respectat legea. Merg cu mască, mă distanțez social. Am dreptul la comentarii, da, și lupt pentru asta”, a declarat Dan Bittman, la un post TV.

Dumneavoastră știți care este media vârstei longevității în România? Vă întreb pentru că are legătură cu răspunsul. La bărbați este 68 de ani, la femei este 70. În alte țări unde oamenii au grijă de societatea în care trăiesc, această medie este mai crescută.

La noi cam astea sunt vârstele când cineva își ia la revedere de la rude, de la viață. Voi fi și mai cinic și vă voi spune că nu puteți să îmi spuneți cu exactitate cauza morții colegilor mei, cum le spuneți dumneavoastră. Că o spune cineva, că o spune deși nu a a făcut nici măcar o autopsie, în momentul acela dați-mi voie să nu cred toate informațiile”, a spus Dan Bittman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here