„Bond Girl” infectată cu coronavirus

Foto: Facebook

Olga Kurylenko, cunoscută ca Bond Girl din „Quantum of Solance”, a dezvăluit că a fost contaminată cu coronavirus. Actriţa franceză de origine ucraineană a făcut acest anunţ pe Instagram, alături de o fotografie cu fereastra locuinţei sale, transmite News.ro.

„Închisă în casă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. Sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra şi oboseala sunt principalele mele simptome. Aveţi grijă de voi şi luaţi totul în serios”, a scris ea celor peste 576.000 de admiratori.

Ea a primit susţinea unei alte actriţe, Milla Jovovich. „Dumnezeul, sper că te simţi mai bine, ne rugăm pentru tine”, a comentat ea. 

Olga Kurylenko, 40 de ani, nu este prima celebritate care a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus. Actorul Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, au anunţat joi, din Australia, că sunt infectaţi. În prezent, ei sunt izolaţi şi spitalizaţi. „Ne simţim puţin obosiţi, ca şi cum am avea o răceală, şi dureri musculare”, a explicat actorul din „Forrest Gump”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here