Boris Johnson: Atacul asupra centrului comercial din Kremenciuk arată ”profunzimea cruzimii şi barbariei” lui Putin

Sursa foto: Facebook

Premierul britanic Boris Johnson a declarat că atacul de luni care a vizat un centru commercial din oraşul Kremenciuk din centrul Ucrainei a arătat ”profunzimea cruzimii şi barbariei” la care va recurge preşedintele rus Vladimir Putin, relatează agenţia de presă britanică PA, citată de CNN.

”Acest atac îngrozitor a arătat încă o dată profunzimea cruzimii şi barbariei la care va recurge liderul rus”, a declarat Boris Johnson, potrivit PA.

”Încă o dată, gândurile noastre se îndreaptă spre familiile victimelor nevinovate din Ucraina. Putin trebuie să realizeze că atitudinea nu nu va face altceva decât să întărească hotărârea Ucrainei şi a oricărei alte ţări din G7 de a fi alături de Ucraina atât timp cât este nevoie”, a subliniat premierul britanic, relatează News.ro.

Peste 1.000 de oameni se aflau în interiorul centrului comercial când o rachetă rusă a lovit clădirea, a afirmat preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Potrivit unui ultim bilanț, zece persoane au murit și alte 40 au fost rănite în urma atacului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here