Boris Johnson s-a căsătorit în secret

Prim-ministrul Boris Johnson şi logodnica lui, Carrie Symonds, s-au căsătorit în secret la Catedrala Westminster, scrie presa britanică, preluată de News.ro.

La ceremonia de sâmbătă ar fi participat prieteni apropiaţi şi rude, potrivit mai multor ziare, scrie BBC.

Biroul premierului a refuzat să comenteze.

Prim-ministrul nord-irlandez, Arlene Foster, a scris pe Twitter: „Imense felicitări pentru Boris Johnson & Carrie Symonds cu ocazia nunţii de astăzi”.

Mail on Sunday a notat că 30 de oameni au fost invitaţi la ceremonie – numărul maxim de participanţi permis în conformitate cu restricţiile din Anglia.

Puţini reprezentanţi ai bisericii au fost implicaţi în pregătirile pentru ceremonia catolică, care a fost oficiată de părintele Daniel Humphries.

The Sun a relatat că mai mulţi consilieri din Downing Street nu ştiau despre nuntă şi că persoanelor aflate în catedrală în jurul orei locale 13:30 le-a fost cerut să plece.

Symonds ar fi ajuns într-o limuzină jumătate de oră mai târziu.

The Sun scria luni că Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, şi Carrie Symonds, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători în iulie 2022.

Cei doi s-au logodit în 2019, însă au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei din cauza pandemiei. Logodna lor şi sarcina lui Symonds au fost anunţate în februarie 2020.

Boris Johnson, care a mai fost căsătorit de două ori, a finalizat în aceeaşi lună divorţul de Marina Wheeler, cu care are doi fii şi două fiice.

Fiul lui Johnson cu Symonds, Wilfred, s-a născut în luna aprilie a anului trecut.

Ambasada SUA din Bulgaria prezintă scuze după ce militari americani au pătruns din greşeală într-o fabrică locală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here