BEC a respins cererea PSD. Clotilde Armand este primarul Sectorulul 1. În Sectorul 5 vor fi renumărate voturile de la unele secţii

Foto: INQUAM/George Călin

Biroul Electoral Central a respins, în şedinţa de miercuri, solicitările PSD de a fi renumărate voturile la Sectorul 1 din Bucureşti, au declarat surse ale instituţiei pentru News.ro. În schimb, pentru Sectorul 5 va fi efectuată o renumărare la câteva secţii, au adăugat sursele citate, transmite News.ro.

Potrivit lui Clotilde Armand, au fost 12 voturi împotriva renumărării voturilor la Sectorul 1 şi 5 pentru.

Liderul USR, Dan Barna, a declarat că situaţia de la Sectorul 1 a fost lămurită, cifrele din procesele-verbale coincid cu cele din sistemul oficial, iar Clotilde Armand, candidata susţinută de PNL şi USR-PLUS, este primarul acestui sector.

La rândul ei, Clotilde Armand a declarat că au fost tentative de fraudă şi că doreşte ca actualul primar Dan Tudorache să fie anchetat. Ea a adăugat că, din punct de vedere matematic, ea a câştigat alegerile. 

Întrebată de ce nu este de acord cu renumărarea voturilor de la Sectorul 1, Clotilde Armand a răspuns: „Ne dorim ca legea să fie respectată, trebuie o bază legală. Baza legală nu există la ora actuală”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here