BREAKING NEWS. Ludovic Orban: Guvernul își va asuma răspunderea pe buget

Ludovic Orban si Florin Citu se intalnesc cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la sediul institutiei, vineri, 8 noiembrie 2019. Inquam Photos / Ilona Andrei

Premierul României Ludovic Orban a anunțat în ședința de Guvern de miercuri dimineața că Executivul își va asuma răspunderea pe bugetul României pentru anul 2020.

În aceeași ședință de Guvern, Ludovic Orban a declarat și că a decis angajarea răspunderii pe proiectul legii bugetului asigurărilor sociale şi pe modificarea Ordonanţei de Urgenţă 114.

„Am luat decizia de a ne angaja răspunderea pentru trei proiecte – legea bugetului de stat, legea bugetului asigurărilor sociale şi legea de corectare a Ordonanţei de Urgenţă 114”, a precizat Orban, la începutul şedinţei de Guvern.

„După cum arată programul e foarte dificil ca printr-o dezbatere normală în Parlament să putem finaliza bugetul de stat şi bugetul asigurărilor de stat în termenul stabilit

Angajarea răspunderi va permite fiecărui parlamentar şi grup parlamentar să prezinte amendamente la proiect”, a mai spus prim-ministrul Ludovic Orban.

El a spus că va ţine cont de „amendamentele care produc efecte benefice” care vor fi depuse la aceste proiecte. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here