Busu, două săptămâni petrecute în spital din cauza COVID-19. De la cine a luat virusul

Florin Busuioc (58 de ani), ”meteorologul” Pro Tv, a fost și el infectat cu Covid-19 și a fost internat din această cauză, scrie Newsweek.ro.

Actorul a recunoscut că a luat virusul chiar de la Cătălin Măruță, în ultima emisiune unde a fost împreună cu acesta, cea din data de 29 ianuarie. Pe 30 ianuarie, Măruță a anunțat că are Covid și că a intrat în izolare.

Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, a mărturisit Busu, reîntors azi (5 martie), în emisiunea „La Măruță”. Busu face referire la ediția difuzată în 29 ianuarie, când a stat pe canapea cu Cătălin Măruță, confirmat pozitiv chiar a doua zi, potrivit click.ro.

 
Dată fiind vârsta înaintată și problemele de sănătate pe care le are, Busu a fost internat două săptămâni în spital de către medici. În urmă cu doi ani, Florin Busuioc a suferit un infarct masiv, la finalul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Actorul a stat internat atunci în spital aproape o lună şi i-au fost montate două stenturi la inimă. La începutul lunii februrie, atât Andra, Cătălin Măruță, dar și copiii lor, David și Eva, au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Din fericire, forma pe care au făcut-o a fost una ușoară și nu a fost nevoie de internare în spital. Cătălin Măruță s-a vindecat și s-a putut reîntoarce în platoul emisiunii, pe 15 februarie.

2 COMENTARII

  1. Se zice că acest virus nu se ia la alcoolici !!!…în fine acest post TV de căcat nu mai știe cum să epateze,..că să-și crească audiențele s-au dat loviți de covid !! ..culmea tocmai măscăricii firmei lui Esca…nu vă e rușine nenorociților,nu mai știți ce să faceți să vă crească audiențele…cât despre scursura asta din imagine îmbrăcat că un papagal vorbitor atât îi spun .. să te ferească Dumnezeu chiar să iei adevăratul covid….!!,..auzi la ei vedete ,..voi ba analfabeților vedete??..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here