Când Rise Project a scris despre Dragnea, Dan Barna sărea în ajutorul jurnaliștilor. Acum îi critică

În prima sa reacție după publicarea anchetei Rise Project despre afacerile pe care le-a derulat în trecut, liderul USR, Dan Barna a respins acuzațiile, criticând totodată Rise Project pentru modul în care a ales să prezinte situația.

Acum un an, când același site de investigații a publicat dezvăluirile din seria #TeleormanLeaks, referitoare la Liviu Dragnea, USR și Dan Barna au fost primii actori politici care au ieșit public în sprijinul jurnaliștilor de la Rise Project.

„Liviu Dragnea prin lacheii săi PSD din fruntea instituţiilor statului încearcă să îi intimideze pe cei de la Rise Project şi să îi oprească din a mai scoate la iveală mizeriile din #TeleormanLeaks. Vrea să-i intimideze pe procurorii şi judecătorii care se ocupă de dosarele lui, vrea să-i intimideze pe românii care denunţă hoţia şi abuzurile cu lacrimogene şi bastoane, iar acum a venit rândul presei. Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPCP) cere jurnaliştilor de la RISE Project să divulge identitatea surselor care le-au oferit acestora informaţiile din #valiza, sub ameninţarea unor amenzi cât prejudiciul din Teldrum. (…) Şefa ANSPDCP trebuie să demisioneze! Este urmărită penal pentru abuz în serviciu, acea infracţiune pe care PSD-ALDE au încercat în ultimii 2 ani să o scoată din vocabularul colectiv şi din lege. Iar acum ameninţă presa, cu intimidări în stil mafiot!”, scria Dan Barna, pe Facebook, în 8 noiembrie 2018.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here