Cântărețul Adi Sînă a dezvăluit cum s-a vindecat de COVID-19

Cântărețul Adi Sînă a povestit într-o înregistrare pe Facebook cum și-a dat seama că este infectat cu COVID-19, ce simptome a avut, cât de rău i-a fost și cu ce probleme se confruntă chiar și acum, după ce s-a vindecat.

Pe 2 noiembrie, când a simțit primele simptome ale coronavirusului, s-a izolat într-o cameră de la mansardă, departe de copii și de soția sa, Anca Serea.

Nici Anca Serea, nici copiii nu s-au îmbolnăvit, chiar au stat în apropierea tatălui după ce acesta s-a vindecat și testul i-a ieșit negativ, scrie Ok Magazine.

În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut niște frisoane și am avut un pic de temperatură și în momentul ăla mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine. Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă camera, una de la mansardă, unde am și biroul de altfel.

Dar asta m-a făcut să urmez tratamentul scris de doctor. Ce a fost mai rău a trecut în primele doua nopți. Aveam niște dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpirații. A doua zi a fost mai bine, a treia și mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depășit acest moment, m-am făcut bine.

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, e baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aș putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat și am început să iau vitamine și paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul și s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19. Forma a fost una ușoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 și 39, 6.

De două zile am testul negativ. A fost greu și pentru mine, și pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la ușă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu școlile online, nu i-a fost ușor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrățișez copiii, mi-a fost dor de ei„, a transmis artistul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here