Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a participat luni la festivitatea de deschidere a noului an școlar, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, unde predă engleză, apoi s-a întâlnit cu elevii din clasa a zecea, unde este dirigintă. „Să avem răbdare unii cu alții”, a spus Prima Doamnă a României.

Carmen Iohannis a declarat, luni, la festivitatea de deschidere a noului an școlar, că i-a fost dor de elevii săi din clasa a zecea, unde este dirigintă, și că speră ca anul acesta să fie unul mai bun decât cel care a trecut.

E o zi specială pentru noi. Începe un nou an școlar. Suntem plini de emoții, de bucuria revederii, de speranțele unui an foarte bun. Sperăm să ne bucurăm în continuare de descoperirea noului, să fim entuziaști până la sfârșit și să avem multă răbdare unii cu alții. Mi-a fost foarte dor de ei. Sper că și lor de mine. Uite ce frumoși sunt. Suntem în clasa a zecea și o să ne fie tot mai bine cred, de acum încolo. Clasa a noua a fost un pic mai dificil, dar acum ne descurcăm tot mai bine”, a spus Carmen Iohannis, conform Mediafax.

Carmen Iohannis s-a îmbrățișat cu toți elevii săi, apoi au făcut un selfie cu copiii, în curtea colegiului, așa cum obișnuiește la fiecare început de an școlar.

Soția președintelui Klaus Iohannis este dirigintă la clasa a zecea, profil „Științe ale naturii bilingv engleză”, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here