Cătălin Rădulescu îl face ”analfabet” pe Ciolacu, despre care spune că a înlăturat intelectualii din partid

Deputatul Cătălin Rădulescu a anunțat că s-a înscris în Partidul Ecologist Român, deși nu i-a fost ușor după 26 de ani de viață politică în PSD. Într-un mesaj postat pe Facebook, parlamentarul lansează un atac furibund la adresa conducerii PSD, menționând că toţi românii apreciază verticalitatea celor care au plecat din PSD la PER şi vor susţine acest proiect şi nu „pe impostorii care au preluat PSD-ul şi s-au dezis apoi de toţi foştii preşedinţi ai PSD”.

El a adăugat că nu va fi ușor pentru PER să treacă pragul de 5% necesar intrării în Parlament, însă politicienii înscriși în partid sunt niste „luptători”.

Dragi foști colegi parlamentari, primari consilieri și membrii Psd, dragi români și prieteni dragi, săptămâna trecută, deși mi-a fost foarte greu, că după 26 de ani de viața politică în Psd să fac alt pas, m-am înscris împreună cu prietenii mei, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu în Partidul Ecologist Român (PER). Nu spune nimeni că va fi ușor să facem 5% să întrăm în Parlament, însă suntem luptători, suntem unii din cei mai vocali și mai patrioți parlamentari și ne vom exprimă din nou, așa cum în Psd-ul confiscat de securiști și pus la picioarele lui Iohanis și ale ambasadorilor străini, nu ne-am mai putut exprimă! (…)„, a scris Rădulescu pe Facebook.

Politicianul acuză conducerea PSD că a eliminat din partid ”intelectualii” și a păstrat ”tot ce a avut mai slab partidul”.

Conducerea incultă, analfabetă și securistică, a Psd-ului, a eliminat de pe listele parlamentare 90% din actualii parlamentari, intelectuali (profesori, juriști, economiști, medici, ingineri), colegi tineri sau mai în vârsta pe care i-am cunoscut și prețuit și care acum un mandat sau mai multe mandate, s-au înregimentat, crezând într-o conducere care prețuia meritocrația și profesionalismul! Din păcate cei care conduc acum Psd, sunt tot ce a avut mai slab partidul, oameni cu studii pe la facultăți private, sau pe la Sri, informatori și delatori, și care au avut rolul de a pune mâna pe partid, de a-l preda Președintelui Iohanis și altor puteri străine și a-l “epura“ de toți intelectualii, de toți patrioții și psd-iștii vocali și inconfortabili„, a mai spus Rădulescu.

El a mai precizat că împreună cu Liviu Plesoianu, Șerban Nicolae, Codrin Stefanescu și Ecaterina Andronescu au susținut mereu meritocratia și profesionalismul în PSD, nu incultura, analfabetismul și ocuparea funcțiilor pe pile.

Zeci de mii de oameni ne scriu și comentează vis-a-vis de îndepărtarea noastră, a mea, a lui Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu, Codrin Ștefănescu, Katy Andronescu și a celor peste o sută de deputați și peste cincizeci de senatori de pe listele parlamentare! Da, am fost îndepărtați pentru că ne-am opus votării stărilor de alertă și carantiării românilor suspicionati de coronavirus, atunci când Ciolacu a cerut-o; pentru că nu am fost și nu suntem de acord cu închiderea bisericilor și a lăcășelor de cult și cu împiedicarea românilor să se roage; (…) De asta, Ciolacu și echipa s-a “descotorosit“ de noi și de toți parlamentarii valoroși și de asta noi toți am hotărât să formăm o echipa puternică de nuanță ecologistă și patriotică în PER, singură în care românii să creadă și să își pună speranțele„, a scris Cătălin Rădulescu, pe Facebook.

Fostul social-democrat a mai spus că cei din PER sunt patrioți care vor că România să fie partenera altor state și nu colonie. „Pentru că suntem patrioți și ținem cu românii nostrii , pentru că vrem că tara noastră să fie partenera și nu colonie și vrem că romanii să trăiască în aceasta tara și nu să plece , să fie liberi , să aibă un trai decent și demn iar tara să fie o tara care să producă și să exporte nu să fie ‘gunoiul’ de consum al celorlalte tari europene , controlata de Soros și multinaționale . De asta , Ciolacu și echipa s-a ‘descotorosit’ de noi și de toți parlamentarii valoroși și de asta noi toți am hotărât să formam o echipa puternica de nuanță ecologista și patriotica în PER , singura în care românii să creadă și să își pună speranțele”, a conchis Rădulescu.

Șerban Nicolae care a demisionat din PSD a anunțat joi pe Facebook că vă candida pentru un nou mandat de senator pe listele Partidului Ecologist Roman (PER). El a adăugat că ”alături de colegii de la PER, și în echipă cu Liviu Plesoianu, cu transparenâ și onestitate ca întotdeauna vreau să ofer electoratului din București o alternativă politică de patriotism, legalitate, dreptate socială și viață sănătoasă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here