Ce au descoperit medicii legiști în cazul morții nepotului lui Elvis Presley

Autopsia a confirmat că Benjamin Keough, fiul Lisei Marie Presley și nepotul lui Elvis Presley, s-a sinucis prin împușcare, a transmis Serviciul de Medicină Legală din Los Angeles.

Tânărul de 27 de ani a fost găsit mort, duminică, într-o locuință a familiei din Calabasas, California. După autopsie, s-a stabilit cu certitudine că Benjamin Keough s-a sinucis prin împușcare, relatează BBC NEWS.

Managerul Lisei Marie Presley spune că aceasta este devastată de moartea fiului său. „L-a adorat pe acel băiat. El a fost dragostea vieții ei”, a spus Roger Widynowski, adăugând că aceasta „încearcă să rămână puternică” pentru cele trei fiice ale sale.

Benjamin a fost cel mai mic dintre cei doi copii pe care Lisa Marie Presley i-a avut cu primul ei soț, muzicianul Danny Keough, de care a divorțat în 1994.

Lisa Marie mai are are două fete gemene în vârstă de 11 ani cu cel de-al patrulea soț, muzicianul și producătorul Michael Lockwood, cu care s-a căsătorit în 2006, după scurte căsnicii cu starul pop Michael Jackson și cu actorul Nicolas Cage.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here