Unul dintre cei mai vechi politicieni din PNL, Cezar Preda – venit din PDL, a anunțat luni seară, că se retrage din politică. Deputatul liberal a precizat că a avut o discuție cu președintele PNL, Ludovic Orban, căruia i-a explicat că are un proiect personal.

Cezar Preda a devenit, în ultimul an, unul dintre politicienii din PNL care au refuzat linia de comunicare a partidului, criticând frecvent deciziile șefilor săi ierarhici, dar și ale guvernului condus de Orban.

Nu-mi doresc să mai candidez. Sunt de două decenii la vârful politicii. E momentul să vină oamenii tineri. Am vorbit cu premier, i-am spus că am proiectul meu. E un proiect care depinde de succesul partidului meu”, a declarat Cezar Preda, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV.

Cezar Preda a fost vicepreședinte al Partidului Democrat, apoi al Partidului Democrat Liberal și, din 2014, al PNL (după fuziunea PDL cu PNL), deputat de Buzău în Parlamentul României între 2004 și 2016, ales apoi în 2016 ca deputat de Dâmbovița. Cezar Preda a devenit membru PNL în februarie 2005.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here