Un BMW înmatriculat în România a fost urmărit pe mai mult de 70 de kilometri de Poliția Germană, cu o viteză care nu au coborât niciodată sub 200 km/h relatează t-online.de. În momentul în care au reușit să oprească bolidul, polițiștii au avut o surpriză: din mașină au coborât cinci copii cu vârste între 12 și 14 ani.

Urmărirea ca în filme s-a derulat duminică seară, între Koln și Essen, cu mai multe mașini de patrulare și elicoptere pe autostrăzile A57, A44 și A52.

Polițiștii germani primiseră o informație despre o spargere care a avut loc la un depozit de aparatură electronică din Koln, pe Ehrenstraße. Poliția a spus că locuitorii din zonă au auzit o bubuitură puternică și au văzut mai multe persoane care au urcat într-un BMW.

Urmărirea a luat sfârșit în Essen-Kettwig. 

Din mașină, polițiștii au văzut cu uimire cum coboară cinci copii cu vârste cuprinse între 12 și 14 ani, care, aparent, locuiesc în Duisburg. ”Mașina a rulat în timpul urmăririi cu aproape 200 km/h„, a declarat un purtător de cuvânt al poliției. La bordul mașinii s-au găsit bunuri furate în valoare de câteva mii de euro.

Anchetatorii presupun că un număr de șase persoane s-au îmbarcat în BMW-ul urmărit. Se pare că pe parcursul urmăririi unul dintre ocupanții mașinii a fugit pe jos, iar în prezent este căutat.

Copiii au fost predați tutorilor lor. Toți cei cinci au fost anchetați de poliție. Încă nu s-a stabilit cine s-a aflat la volanul mașinii, în timpul urmăririi. 

Potrivit poliției, mașina urmărită aparține unui proprietar român. Cu puțin timp înainte de spargere, plăcuța de înmatriculare atașată fusese se pare furată de la o altă mașină din Duisburg și atașată la BMW-ul fugarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here