Ciolacu amenință cu moțiunea. Roman: PSD e gata să arunce în aer stabilitatea României

Foto: Inquam Photos/George Călin

Anunțul PSD privind o eventuală moțiune de cenzură împotriva guvernului „este ilogic”, consideră liderul deputaților PNL, Florin Roman. Acesta dă ca exemplu apelul anterior al lui Marcel Ciolacu, la instaurarea unui moratoriu pentru o mai bună cooperare între Parlament și Guvern.

Liberalul consideră însă că aceasta ar fi o răzbunare pentru gestul partidului său de a ataca la CCR „legile populiste propuse de trioul toxic Ciolacu-Ponta-Tăriceanu”.

Luni, la emisiunea Marius Tucă Show, liderul PSD a amenințat PNL cu depunerea unei moțiuni de cenzură. „Atât timp cât este stare de urgenţă şi este încă un pericol această pandemie asupora vieţilor românilor nu vom depune moţiune. (… ) Dacă se continuă în acelaşi ritm de greşeli şi această abordare total pompieristică şi fără nicio viziune de viitor, cred că se impune şi e o necesitate”, a declarat Ciolacu.

Comunicatul lui Florin Roman:

Țara arde și PSD depune moțiune de cenzură

  • Am luat act cu stupefacție de declarația liderului PSD, Marcel Ciolacu, care anunța depunerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului, în plină pandemie de coronavirus. Deși specialiștii susțin că încă România nu a atins vârful maxim al pandemiei, PSD este gata să arunce în aer stabilitatea României, doar pentru a-și satisface interesele electorale și de partid. Este cinic să vrei să dai  jos un guvern implicat total în lupta cu epidemia de coronsvirus.
  • Anunțul liderilor PSD este ilogic, cu doar câteva ore înainte, același lider al PSD, Marcel Ciolacu, propunea un moratoriu privind o mai bună colaborare între guvern și parlament. Reacția nervoasă a PSD ne arată că atacarea la CCR a legilor populiste propuse de trioul toxic Ciolacu-Ponta-Tăriceanu, lovește în grupurile de interese care au stat in spatele amendării acestor proiecte de lege. 
  • Solicităm liderilor PSD să dea dovadă de responsabilitate față de țara, mai ales că sunt responsabili pentru lipsa spitalelor regionale și de părăsirea guvernării cu stocuri zero la medicamente și materiale sanitare. Sper că românii vor sancționa ferm iresponsabilitatea unui partid populist, care este dispus să dea încă o dată foc României pentru a-și satisface doar interesele se partid. O criză politică generată de PSD, după o criză sanitară și alta, probabil economică, este un act profund iresponsabil.

1 COMENTARIU

  1. Ce tupeu pot avea!!! Oricum toți o apă și un pământ. Cam tot ceea ce înseamnă politicieni români, au fost la butoane sub o formă sau alta în ultimii 30 de ani. Nici ce vine din urmă nu e mai grozav USR, nițel mai sofisticați dar animati de aceiași lupta pentru ciolan și privilegii.
    Destin tragic, țară mică la porțile Orientului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here