Ciolacu, despre pozele cu Bădălău: E posibil să mă coste, dar nu-mi e rușine. Mi s-a părut normal să merg

Inquam Photos / George Călin

Liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu, a declarat duminică la Antena 3 că a fost la petrecerea organizată de Niculae Bădălău, sancționat pentru afirmația despre Diaspora, pentru că s-ar fi interpretat în PSD Giurgiu că are ceva personal cu șeful organizației. Ciolacu a admis că gestul poate să-i afecteze imaginea pentru că s-a asociat cu Bădălău, dar că-și asumă acest lucru și că a făcut un lucru normal.

Eu îmi asum și bunele și relele. Încerc să gândesc normal și să trăiesc într-o țară normală. Declarațiile dlui Bădălău au fost grave și decizia CEX a fost serioasă. Dl Bădălău de 20 de ani face parte din conducerea centrală, e pentru prima oară îndepărtat. Am fost invitat de dl Bădălău, era o întâlnire cu primarii din județ și mi s-a părut normal să merg, pentru că eu trebuia să arăt organizației că nu a fost o decizie personală. Dl Bădălău nu m-a susținut pe mine întotdeauna, nu trebuia să între organizația în niște discuții că eu am ceva personal cu dl Bădălău. E posibil că eu să am niște costuri asupra imaginii mele. Nu-mi este rușine că am fost la dl Bădălău. Îmi asum această pierdere de imagine. Din partea mea a fost un lucru normal să-l fac”, a declarat Ciolacu.

În urmă cu câteva zile, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare la o petrecere organizată de Niculae Bădălau la Giurgiu cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani. Ciolacu, care la începutul săptămânii se declara revoltat de declarațiile lui Bădălău privind româncele din Diaspora, a petrecut voios cu Bădălău, fotografiindu-se cu familia acestuia și cu numeroși alți pesediști în clanul Bădălău, cum ar fi Marian Mina, finul baronului de Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here