Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat de onoare la o petrecere organizată de Niculae Bădălau la Giurgiu cu ocazia împlinirii vârstei de 59 de ani.

Ciolacu, care la începutul săptămânii se declara revoltat de declarațiile lui Bădălău privind româncele din Diaspora, a petrecut voios cu Bădălău, fotografiindu-se cu familia acestuia și cu numeroși alți pesediști în clanul Bădălău, cum ar fi Marian Mina, finul baronului de Giurgiu.

Ce poate fi mai frumos la ceas aniversar, decât să fii înconjurat de familie și de prietenii de o viață? Vă mulțumesc din inima tuturor pentru prezența și pentru urări și îmi doresc să rămânem o mare familie unită în jurul idealurilor social-democrate, pentru români și pentru România!”, a scris Bădălău pe Facebook.

Marcel Ciolacu a împiedicat CEX al PSD să voteze propunerea ca Bădălău să fie exclus din partid ca urmare a declarațiilor privind diaspora. Ciolacu a propus ca Bădălău să fie sancționat doar cu retragerea din conducerea centrală a PSD, urmând să fie înlocuit cu finul său, Marian Mina. Bădălău va continua să conducă însă PSD Giurgiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here