Inquam Photos / George Calin

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că a văzut raportul AEP și al Curții de Conturi, prin care s-au constatat nereguli majore la cheltuielile din ultimele campanii electorale, conduse de Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă. Ciolacu a spus că oamenii care au făcut ”tâmpenii” trebuie să răspundă. Președintele interimar al PSD a dezvăluit și când va fi depusă moțiunea de cenzură.

Am solicitat și eu să mi se prezinte raportul, am văzut că au fost găsite niște nereguli. Cine a făcut tâmpenii, să răspundă!”, a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a dezvăluit și data la care va fi depusă moțiunea de cenzură: imediat ce premierul Ludovic Orban își va angaja răspunderea pe revenirea la alegerea primarilor în două tururi va fi depusă moțiune de cenzură. Ciolacu a explicat că parlamentarii PSD și UDMR au semnat textul moțiunii. ”Pe data de 28 avem votul pe eliminarea pensiilor speciale. Pe data de 29 premierul își va asuma răspunderea pe două turui. Avem 3 zile la dispoziție să depunem moțiune de cenzură, textul acestei moțiuni este deja discutat și au semnat parlamentarii PSD și UDMR.”, a spus Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here