Cîţu: O să fie un congres organizat impecabil, ca în 2017. Vom trimite PSD în opoziţie încă patru ani după 2024

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a afirmat că organizarea Congresului PNL va fi impecabilă, în aceleaşi condiţii ca în urmă cu patru ani şi a dat asigurări că totul va fi transparent, transmite News.ro.

Cîţu a fost întrebat despre faptul că urnele de vot au fost numerotate de susţinătorii săi, după ce cei din echipa Ludovic Orban au rupt perdele de la cabinele de vot
“O să fie un congres organizat impecabil în aceleaşi reguli şi condiţii în care a fost organizat congresul în 2017, fără nicio diferenţă, totul va fi transparent”, a declarat Cîţu.

El a afirmat că la congres au fost invitaţi şi lideri USR PLUS, dar ei au afirmat că nu participă.
De asemenea, Cîţu a mai fost întrebat ce părere are despre faptul că PSD a făcut mai multe plângeri în legătură cu organizarEa congresului PNL pentru că nu s-ar respecta restricţiile impuse de pandemie.
“Românii i-au trimis pe cei de la PSD în opoziţie patru ani de zile, vă spun că îi vom trimite în opoziţie încă patru ani după 2024”, a transmis premierul.
Florin Cîţu a precizat că PNL va fi mai unit după congres, menţionând că ceea ce liberalii au promis, au făcut şi a menţionat că românii, în localităţile cu administraţii liberale, vor vota din nou PNL în 2024.
Întrebat cum a văzut campania din PNL, una bazată pe atacuri reciproce, Florin Cîţu a răspuns: “Nu au fost reciproce, eu am avut campanie optimistă, cu mesaje pozitive. (…)
Sunt mândru că am avut o campanie optimistă, mesaje pozitive pentru români, facem lucruri pentru români şi despre asta a fost vorba în această campanie. Tot ceea ce am promis, am făcut”.
Florin Cîţu a mai fost întrebat despre afirmaţiile lui Dan Motreanu, care se încheie cu un mesaj pentru cei care ar putea avea probleme penale în viitor şi dacă se simte vizat de acestea, având în vedere că sunt deschise două dosare la DNA.
“Sunt in rem, sunt pentru fapte, nu pentru persoane. Oricine face o legătură între aceste dosare şi persoana, este un act mizerabil şi nu aş vrea să îl comentez”, a afirmat Florin Cîţu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here