Cîţu: Vom găsi o soluţie să înceapă de la 1 iunie şi evenimentele private

Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat marţi, la Satu Mare, că se va găsi o soluţie pentru ca de la 1 iunie să reînceapă organizarea de evenimente de tipul nunţilor şi botezurilor, în condiţiile în care, la nivel naţional, circa 250.000 de astfel de evenimente au fost amânate din cauza pandemiei.

„Vom vedea cum vor arăta în final acest măsuri şi care vor fi ele. Este clar că de la 1 iunie vor exista mai multe măsuri care vor da înapoi unele măsuri luate anul trecut. Deja unele dintre măsuri deja le-am anunţat. Bineînţeles că ştiu problema cu evenimente private şi cu siguranţă vom găsi o soluţie să înceapă de la 1 iunie şi aceste evenimentele private. (…) Suntem flexibili la soluţii”, a afirmat premierul Florin Cîţu.

El a subliniat faptul că de la 1 iunie nu vor fi anulate toate restricţiile, o altă etapă de relaxare fiind prevăzută la 1 august.

În acelaşi context, şeful Guvernului a mai precizat că toţi miniştrii şi secretarii de stat vor fi prezenţi, săptămâna viitoare, în centrele de vaccinare din ţară, pentru a susţine campania de vaccinare. 

1 COMENTARIU

  1. Se pare ca acest guvern -Citu – nu numai ca gaseste rezolvari la toate – de apreciat iesirea in intimpinarea cetateanului in cazul vaccinarii -dar va aduce in tara si cei 29,9 miliarde de euro promisi in PNNR si va finaliza rapid constructia de autostrazi , va maximiza valoarea sumelor colectate la bugetul de stat , va redeschide tara in momentul bine ales cind pandemia isi va fi epuizat forta si va prelua si partidul PNL- in alegerile din septembrie a. c. asta daca intruneste cele trei conditii cheie – Sa ramana premier (aici Orban poate incerca sa joace )sa aduca undeva spre luna septembrie banii promisi de UE si sa atraga acordul public exprimat de presedintele Romaniei (aici fostul premier ce a pierdut alegerile parlamentare nu mai are cum juca ).In paralel presedintele tarii impreuna cu presedintele Poloniei (unde este cel al Ungariei ? ) a recalibrat deja puterea comuna a celor doi si atasamentul celor doua tari la NATO sprijiniti fiind de catre presedintele BIDEN si de catre seful NATO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here