Claudiu Manda și Mihai Tudose vor coordona campaniile PSD pentru alegeri. Ciolacu: Sunt doi oameni care ştiu să facă alegeri

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Claudiu Manda va fi șeful de campanie al PSD, el urmând să fie ajutat de fostul premier Mihai Tudose, reîntors de curând în partid. Liderul interimar al social-democraților, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că le-a dat celor doi termen până miercuri să vină cu echipa de campanie.

​”Am picat cu toţii de acord ca pe 19 februarie să stabilim data Congresului. Consider, în continuare, că nu este o prioritate Congresul, prioritatea este strategia partidului şi organizarea pentru alegeri, să fim pregătiţi pentru orice variante de alegeri. Astăzi am anunţat colegii ca domnul Claudiu Manda să fie şeful de campanie, el va lucra îndeaproape cu Mihai Tudose, doi oameni care ştiu să facă alegeri şi doi oameni care au câştigat alegeri. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie şi cu oamenii desemnaţi pe regiuni de către preşedinţii de organizaţii”, a precizat Ciolacu, citat de Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here