Claudiu Năsui: „În Consiliul General, din calculele noastre avem majoritate împreună cu PNL”

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Liderul USR Bucureşti Claudiu Năsui a anunţat luni că, din calculele USR-PLUS, există o majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti alături de PNL, iar liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu va fi viceprimar.

„În Consiliul General al Municipiului Bucureşti, din calculele noastre, avem majoritate împreună cu PNL şi aşa că angajamentele noastre pot fi toate puse în practică. Vlad Voiculescu va fi viceprimar. De la PNL aşteptăm o propunere de viceprimar şi aşteptăm să intrăm în muncă din prima zi. La nivelul filialei Bucureşti vom crea o celulă de suport pentru consilieri şi pentru toate funcţiile acestea tocmai ca să ajutăm cât mai mult colegii noştri care sunt acolo să-şi îndeplinească obiectivele şi să reuşim până la urmă să aducem revoluţia bunei guvernări cât mai repede în Bucureşti”, a anunţat Claudiu Năsui, într-o conferinţă de presă luni, transmite News.ro.

El a adăugat că la aceste locale USR-PLUS are şi mai mulţi consilieri în CGMB şi în toate consiile de sector decât a avut în 2016. 

„Avem un om extraordinar, pe Vlad Voiculescu, care ştie, probabil, cel mai bine din toată ţara ce înseamnă sistem de sănătate funcţional, cum arată cel din România şi cum să ajungi de la ce avem acum, la ce ar trebui să avem. Ca urmare a rezultatelor de ieri, avem şi mai mulţi consilieri şi în Consiliul General şi în toate consiliile de sector decât am avut în 2016 şi a doua veste bună e că, împreună cu partenerii de la PNL, cu care am susţinut candidaturi comune, avem majoritatea în foarte multe consilii, ceea ce nu înseamnă că nu suntem deschişi şi la alte susţineri, dacă ele concordă cu fiecare dintre principiile şi valorile noastre. Acesta este un lucru de la care nu vom face rabat”, a conchis Năsui. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here