Clotilde Armand, acidă la adresa lui Nicușor Dan, după ce PMB a preluat un adăpost pentru câini

După ce Nicușor Dan a anunțat că autoritatea din subordinea Primăriei Capitalei care se ocupă de câinii fără stăpân va administra și adăpostul de la Odăi, din Sectorul 1, care era în responsabilitatea firmei Romprest, Clotilde Armand a răspuns ironic pe Facebook.

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) se va ocupa deocamdată de adăpostul Odăi, aflat în subordinea Sectorului 1, dar deservit de angajații companiei Romprest, scrie Newsweek.ro.

La adăpostul pentru animale de la Odăi erau adăpostiți 750 de câini, iar ong-urile de profil au avertizat că aceștia riscă să devină victime colaterale în scandalul dintre primarul Sectorului 1 Clotilde Armand şi firma de salubritate Romprest.

În replică la anunțul primarului general, Clotilde Armand i-a transmis tot pe Facebook, într-un comentariu că ar fi apreciat ca Nicușor Dan să comunice mai bine cu ea. 

Ne bucurăm pentru colaborare. Ar fi fost și mai frumos să participați vineri la Primăria Sectorului 1 unde s-a propus exact ceea ce ați scris aici. Poate răspundeți în viitor acestor solicitări. Numai bine”, a menționat primarul Sectorului 1.

La ședința de la Primăria Sectorului 1, de care amintește Clotilde Armand s-au căutat soluții pentru cei 750 de câini.

„Un ONG care a zis că poate prelua șase câini a propus desființarea lui. Soluți: să împrăștie câinii prin țară, adică să mai preia și alte onguri cățiva, până ajung la 750 câini relocați câți sunt acolo.Mi s-a părut interesant că din liveul făcut de tipul de la ONG-ul care a avut această propunere (om care, altfel, pare că face adevărate minuni pentru câini, dar nu despre aste vorba aici) părea că n-a avut o discuție cu onguri de prin țară și vineri, la discuția cu Armand, părea că e propunerea lui și atât. Armand a acceptat. Gata, a anunțat că desființează Odăi, deși a făcut anunțul când avea propunere fermă de relocare pentru șase din 750 de câini”, a explicat activista Irina Zamfir, tot pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Aroganta nu face bine nimanui… se pare ca pe unii functia ii cam zdruncina,la caracter..😮😡Dna Armand nu prea stie sa colaboreze,sa asculte,pentru ca deocamdata,cel putin, nu apreciaza ca si ceilalti ,ca Nicusor Dan sau viceprimarul liberal,pot da sfaturi si solutii mai bune decat ale dansei!Nu,nici nu se pune problema: daca indraznesti sa nu fii de acord cu initiativa dansei si daca nu o aprobi din prima,atunci esti uselist!!!!”Frumos” caracter,nu? Munca de primar,cel putin asa o vad eu,trebuie sa fie una de echipa ,sa colaborezi cu echipa cu care si cu ajutorul careia ai castigat alegerile!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here